Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι μεταγραφές και το ρόστερ μας δεν θα επηρεαστούν αν μείνουμε εκτός UCL»

Klopp: «Οι μεταγραφές και το ρόστερ μας δεν θα επηρεαστούν αν μείνουμε εκτός UCL»

Ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις μίλησε για το ορατό ενδεχόμενο να μείνει εκτός του επόμενου Uefa Champions League η ομάδα, τονίζοντας πως αυτό δεν θα επηρεάσει ούτε το υπάρχον ρόστερ και ούτε πιθανές μεταγραφές.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν συνέπειες, σε περίπτωση που η ομάδα μείνει εκτός Champions League:

“ Αυτή η ομάδα δεν θα μείνει σταθερά εκτός από το Champions League. Αυτή η χρονιά είναι δύσκολη, το γνωρίζουμε αυτό, όμως επίσης γνωρίζουμε τις δυνατότητες και την δύναμη του συλλόγου. ”

“ Αυτή η ομάδα που έχουμε, το ρόστερ που έχουμε, αν δεν είναι τραυματισμένο, είναι διαφορετικό από αυτό που είχε πριν από 10 χρόνια. ”

“ Είμαστε όμως έτοιμοι να παλέψουμε με την ομάδα που έχουμε. Εμείς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν δεν είχαμε ποτέ ένα momentum. Αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Αυτό όμως δεν λέει τίποτα για το μέλλον, ο σύλλογος βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση. Σε μια δύσκολη περίοδο φυσικά, αλλά σε μια καλύτερη θέση από άλλους συλλόγους, θα έλεγα. ”

“ Καταλαβαίνω τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, όμως εγώ θα πω, πως δεν πρέπει κανείς να ανησυχεί για το μέλλον αυτού του συλλόγου, γιατί  βρίσκεται σε καλά χέρια και έχουνε μια πραγματικά καλή ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτή είναι η καλύτερη βάση, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό μέλλον μαζί. ”

“ Καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι όλες σας τις ερωτήσεις, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι. Πάντα έτσι είναι τα πράγματα. ”

“ Ξέρω πως έχουμε πιστούς παίκτες. Δεν θα υπάρξει η περίπτωση του να μου πει ένας παίκτης : » Δεν θα παίξουμε στο Champions League του χρόνου, οπότε πρέπει να φύγω. «. Αυτό δεν θα συμβεί. Τους ξέρω αρκετέ καλά, ώστε να μην συμβεί αυτό, γιατί η περίπτωση αυτού του συλλόγου είναι διαφορετική. ”

“ Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τους νέους παίκτες, δεν μπορώ να δω το γιατί (να αποτελέσει).”

“ Είπαμε πριν από χρόνια, πως αν ένας παίκτης δεν θέλει να έρθει σε εμάς επειδή δεν παίζουμε στο Champions League την νέα σεζόν, τότε δεν τον θέλω. ”

“ Και αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, επειδή δεν θα παίξουμε στο Champions League, τότε δεν τον θέλω. ”

“ Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά έτσι είναι τα πράγματα. Πάντα πρέπει να βρίσκεις το κατάλληλο ρόστερ για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για κάτι. ”

“ Όλοι περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας, για να είναι ειλικρινείς. Είμαστε ρεαλιστές με τα πράγματα που κάνουμε και δεν αισθάνομαι πως η ομάδα με έχει αφήσει μόνο μου στη φωτιά. ”

“ Στην Αγγλία, η κατάσταση είναι έτσι, ώστε να δίνει μόνο ο προπονητής και κανένας άλλος συνεντεύξεις. Στην Γερμανία δίνει συνεντεύξεις ο πρόεδρος, ο CEO, ο τεχνικός διευθυντής και σε όλους γίνεται η ερώτηση, αν ο τωρινός προπονητής είναι ο κατάλληλος. ”

“ Εκείνοι πρέπει να πουν: » Ωχ, ναι, τον εμπιστευόμαστε» και την πρώτη στιγμή που θα πουν αυτά τα πράγματα, νιώθεις πως είσαι ήδη με το ένα πόδι στην έξοδο. ”

“ Τα πράγματα στην Αγγλία είναι διαφορετικά, όμως ο σύλλογος είναι ξεκάθαρος. ”

“ Οι ιδιοκτήτες θέλουν να λύσω εγώ το πρόβλημα και εγώ θέλω να το λύσω μαζί με τους παίκτες, αυτό είναι το πλάνο. ”

Ο Klopp εμπιστεύεται το ρόστερ του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com